Ce trebuie sa stii despre crema cu venin de albine si miere de manuka

Fiindca tot am vorbit despre creme antiriduri intr-unul din ultimele doua texte publicate, astazi s-a intamplat sa citesc un articol interesant pe site-ul Eva.ro despre o alternativa naturala pentru colagen. Este vorba despre o crema minune pe baza de venin de albine si miere de manuka ce te poate scapa de vizitele regulate la salon pentru a-ti face inconfortabilele injectii cu colagen.

Ce sunt injectiile cu colagen?

Pentru cine nu stie, aceste injectii se fac in scop strict cosmetic si reprezinta o tehnica estetica nechirurgicala care diminueaza aspectul ridurilor. In ultimii douazeci de ani au fost o practica des intalnita mai cu seama la Hollywood, unde stim cum totii ca standardele pentru frumusete devin uneori destul de excentrice.



Ce este aceasta crema minune?

Ei bine, ultimii ani de progres tehnologic au scos la suprafata o serie de alternative naturale si mult mai ortodoxe pentru aceste practici de a-ti mentine frumusetea la cote maxime. Unul dintre rezultatele acestor descoperiri este si crema cu venin de albine si miere de manuka ale carei proprietati ajuta in stoparea efectelor imbatranirii asupra tenului si nu numai.

Cand apar rezultatele utilizarii acestei creme?

Destul de repede, as putea zice. Site-urile de specialitate vorbesc despre un efect aproape instantaneu, dar asta depinde bineinteles de tipul pielii pe care este aplicata si de varsta persoanei. Cu alte cuvinte, o femeie sub 30 de ani se poate astepta la rezultate mult mai rapide, dar si in cazul femeilor cu o varsta inaintata se observa imbunatatiri impresionante intr-un timp mult mai scurt decat in cazul altor creme.



De unde se poate comanda?

Furnizorul recomandat si de catre site-ul amintit la inceputul articolului este Plantum, care comercializeaza cu succes aceasta crema cu venin de albine si are un plus de credibilitate fata de alti furnizori autohtoni din simplul motiv ca produsul lor este 100% RAW(neprelucrat chimic), deci perfect natural.



Va invit sa cititi mai multe despre aceasta crema minune si pe site-ul Plantum.ro unde gasiti toate informatiile de care aveti nevoie, iar apoi puteti sa reveniti cu un comentariu in care sa ne spuneti ce parere aveti in legatura cu acest subiect.