Coafuri interesante din 2015

Cand vine vorba despre ultimele tendinte in materie de coafuri, femeile nu sunt intotdeauna atat de deschise precum s-ar putea banui. Cazurile in care o femeie normala isi schimba coafura sunt extrem de rare, iar acestea survin de regula in urma unor evenimente majore din viata acesteia: despartiri, divorturi si alte deceptii.

De regula, intentia de schimbare a coafurii corespunde cu intentia de schimbare din temelii a vietii. Cred ca foarte multe femei imi pot da dreptate, iar daca gresesc sau nu, va rog sa-mi spuneti prin comentarii.

Totusi, in acest articol am decis sa va prezint trei modele de coafuri interesante din anul 2015 pe care o sa incerc sa le comentez intr-o maniera comica, fara a incerca in vreun fel sa ofer o parere avizata in legatura cu ele:

1. Modelul Short&Rebel

Este ideal atunci cand ai un iubit de cativa ani buni si ati reusit sa ajungeti la un echilibru in relatie in asa fel incat sa te simti libera sa faci ce vrei cu tine fara sa risti sa fi parasita. Nu vreau sa spun ca este dezagreabil, doar ca este o coafura destul de pretentioasa care nu se potriveste oricarei fizionii. In primul rand, daca vrei sa te prinda o astfel de coafura, trebuie sa iei in considerare faptul ca va trebui sa te aranjezi poate putin mai mult decat in mod normal, deoarece o astfel de coafura necesita un plus de feminitate pentru a fi fabulos.


2. Modelul Shine&Smile

Acest tip de coafura este foarte la moda in ultimul timp, cel putin in randul fetelor care posteaza des selfie-uri pe retelele de socializare. Nici nu trebuie sa ne mire, deoarece este un tip de coafura care se potriveste multor tipuri de fete si nu necesita o ingrijire si o intretinere exagerata. Totusi, daca vrei sa-ti faci o astfel de coafura, trebuie sa gasesti culoarea cea mai potrivita pentru tenul tau.


3. Modelul Just Friends

Daca v-ati uitat vreodata la celebrul sitcom "Friends", cu siguranta va amintiti coafura Monicai din Sezonul 8. Este aceeasi ca si cea din imaginea de mai jos, deci se pare ca acest stil revine in forta in anul 2015 si cel mai probabil se va impune intr-un final in randul tinerelor dornice sa incerce ceva nou-vechiut si cu care nu pot sa dea gres

Voua care dintre aceste trei modele credeti ca vi s-ar potrivi cel mai bine?