Sfaturi pentru ingrijirea corespunzatoare a pielii

Chiar daca in cele mai multe cazuri este mostenit, un corp frumos trebuie intretinut corespunzator pentru a-si pastra farmecul si vitalitatea. Dupa cum stim deja, corpul nostru cuprinde diferite tipuri de piele care pot sa difere intre ele, in functie de zona in care se gasesc.

Ingrijirea corpului ar trebui sa fie una dintre prioritatile noastre zilnice, iar acest lucru nu il spunem doar noi, ci il recomanda chiar si Vivat Familia. Pentru o mai buna intelegere a modului in care trebuie sa avem grija de corpul nostru, este absolut necesar sa intelegem cateva lucruri importante despre fiecare tip de piele in parte.

In primul rand, vorbim despre ten deoarece pielea fetei este cea mai expusa conditiilor din mediul exterior: ploaie, vant, praf, etc. Acesta este de fapt si motivul pentru care tenul a fost si va ramane intotdeauna cea mai sensibila zona a corpului din punct de vedere al bunasatarii pielii. Daca vrem sa mentinem aceasta zona sanatoasa, este necesar ca produsele de ingrijire folosite sa contina destui antioxidanti si anti iritanti.
Pentru maini si picioare, cele mai recomandate sunt produsele cu un puternic efect hidratant deoarece aceste zone sunt mult mai predispuse la uscare. De asemenea, o mare atentie trebuie acordata si sapunurilor folosite, acestea trebuind sa fie delicate pentru a nu altera filmul lipidic, responsabil de protejarea pielii fata de diferiti microbi si bacterii.
O alta zona extrem de importanta este zona bustului deoarece si aici piele este destul de sensibila. Fiindca vorbim de o zona in care procesul de imbatranire este mult mai vizibil, axeaza-te pe creme hidratante achizitionate de la farmacii independente.
Asadar, chiar daca vorbim de un proces care necesita timp si care devine uneori destul de costisitor, ingrijirea corpului tau si a pielii trebuie sa fie o prioritate pentru tine pe care sa nu o scapi niciodata din vedere.