Unghii scurte vs. unghii lungi

Voi cum preferati sa purtati unghiile, lungi sau scurte? Pentru ca manichiura a cunoscut o modernizare de proportii in ultimii ani, nu se mai pune problema ca nu puteti purta unghii lungi deoarece sunt fragile. Aceasta problema se poate rezolva rapid cu ajutorul aplicarii unor unghiilor false. Intrebarea de aceasta data este cum va este mai comod sa le purtati si cum va plac cel mai mult.

Atat unghiile lungi cat si cele scurte au avantaje si dezavantaje dar ambele variante pot beneficia de manichiuri deosebit de elegante.

Unghiile lungi. Naturale sau nu, intodeauna au fost ravnite de catre fete si femei datorita faptului ca infrumuseteza mana si o subtiaza. Mai ales pentru cele ce nu au degete tocmai subtiri, unghiile lungi prezinta un mare avantaj. Alaturi de o manichiura ingrijita cu siguranta orice mana a unei femei va fi cu mult mai eleganta.

Dezavantajul unghiilor lungi este faptul ca se pot rupe. Chiar si cele false pot avea de suferit daca sunt lovite asa ca trebuie intodeauna sa le protejati. Odata rupta una dintre unghii trebuie ori sa o reconstruiti imediat, ori, daca este naturala, sa le taiati pe toate la acelasi nivel.





Unghiile scurte. Desi fara manichiura par ale unei scolarite, odata aplicata oja, ele devin mult mai elegante decat va puteti imagina. Chiar daca preferati unghiile scurte asta nu inseamna ca nu puteti aplica oje permanente sau semi permanente, cu constructie, care sa va infrumuseteze mana si sa va ofere o manichiura ingrijita si de durata. In plus avand unghiile scurte nu va mai exista grija ruperii lor motiv pentru care va puteti face fara griji toate treburile casnice.

Un dezavantaj care trebuie mentionat in ceea ce priveste unghiile purtate scurte, este acela ca, in cazul unei maini cu degetele mai groase, nu vor oferi mainii delicatetea pe care o pot oferi unghiile lungi.